CAT | CAST

C. Menorca, 80 - 08020 Barcelona
Tel: 93 313 92 92
email: info@escolasantrafael.cat

Educació Infantil

L’Educació Infantil és l’etapa educativa que atén als nens i nenes des del naixement fins als sis anys amb la finalitat de contribuir al seu desenvolupament físic, afectiu, social, emocional i cognitiu.

 

A la nostre escola impartim el segon cicle d’aquesta etapa (3-6 anys), amb l’objectiu de que els nens/es assoleixin les capacitats necessàries per afrontar l’educació primària.

 

Per això és necessari que els/les alumnes tinguin un paper actiu en el procés d’aprenentatge. Partint dels coneixements que tenen els infants per anar aprofundint en els mateixos i enllaçant-los amb d’altres nous, sempre buscant la motivació i aprofitant la curiositat que tots els nens/es tenen.

 

Respectem el ritme que té cada alumne en els seus aprenentatges, adaptant la programació i activitats a cada un d’ells/es.

 

Les activitats es poden organitzar en gran grup, petit grup, parelles o individual amb la finalitat d’aconseguir un màxim aprofitament i donant una importància rellevant al treball cooperatiu.

 

Valorem molt el treball per racons (llengua, matemàtiques, motricitat fina, cuina, ...) on es potencien la iniciativa i responsabilitat de cada nen/a.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

ANGLÈS

Anglès

Des de p3 s’introdueix lúdicament la llengua anglesa

 

CURSET DE NATACIÓ

piscina
Un cop a la setmana al Centre Esportiu Júpiter.

INFORMÀTICA
Informàtica

Des de p3 s’inicien en l’ús de les noves tecnologies 

Informació i contacte

menú del mesHorari d'atencióOn som

MailfacebookEducamos

Els blocs de l'escola

 Bloc de Petits   Bloc de Mitjans
  Bloc de Grans Activitats generals
  AMPA
Escola Sant Rafael 2017,     info@escolasantrafael.cat  Disseny web : : pepadisseny